Головна » 2015 » Вересень » 22 » Виставка-конференція «Золоте гроно України 2015»
08:43
Виставка-конференція «Золоте гроно України 2015»


20-21 серпня у м. Запоріжжя відбулася виставка-конференція «Золоте гроно України 2015», організована інформаційною компанією «Інфоіндустрія» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, який реалізується асоціацією MEDA за фінансової підтримки держави Канади (DFATD) в партнерстві з Ізраїльським центром міжнародного співробітництва MASHAV.
У Палаці культури Металургів урочисто відкрили виставку-конференцію «Золоте гроно України 2015», участь в якій взяли найкращі виноградарі із Запорізької, Миколаївської, Херсонської та інших областей України, науковці та практики з селекції та генетики. Наш коледж представляли викладачі спецдисциплін Коваленко В.Г. та Чередниченко І.С.
Під час форуму його учасники обмінялися корисним досвідом у рамках сесій «Сучасний стан, перспективи розвитку та технології вирощування винограду в Україні» та «Захист та удобрення винограду», дізнались багато цікавих історичних подробиць про розвиток галузі у рамках сесії «Переробка та сертифікація у виноградарстві. Історичний шлях та перспективи розвитку виноробства в Україні», завітали на виставку винограду, що дегустувало та оцінювало професійне та аматорське журі.
Дякуємо директору коледжу Шишкіній Г.В. за надану можливість відвідати виставку-конференцію та ознайомитись з передовими технологіями вирощування винограду та перспективами розвитку галузі в Україні.









 

Переглядів: 644 | Додав: golovankoxa | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Ирина • 08:58, 22.09.2015
Який гарний виноград, напевно дуже смачній. yes
avatar