Чередниченко Ірина Сергіївна
Освіта – вища, Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2008 – 2012 р.р.
Місце роботи – ВСП «Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного», з 2011 р.
Посада – викладач спецдисциплін
Дисципліни, які викладаються:
«Мікробіологія зберігання і переробки плодів і овочів»
«Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва»
«Технохімічний контроль виробництва»
«Радіометричний контроль виробництва»
Керівник технологічної та переддипломної практики здобувачів освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Волонтерство – тренер школи лідерства "The Future is Now", з 2012 р.
Грамоти: Грамота директора ВСП "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету", 2013 р.; Почесна грамота ректора Таврійського державного агротехнологічного університету, 2014 р.
Участь у виставці НМЦ – «Конкурс-гра як засіб розвитку пізнавального інтересу студентів», 2013 – 2014 н.р.
Виступи на сторінках преси – стаття «Вплив паротермічної обробки на ферменти та біологічно активні речовини (БАР) при переробці моркви та гарбуза в пюре», 2015 р.
Професійна діяльність – у своїй діяльності приділяю особливу увагу професійному вихованню студентів. Використовую у педагогічній діяльності новітні інноваційні технології, форми інтерактивного навчання та застосовую інтегрований підхід до вивчення дисциплін. Займаюсь самоосвітою, постійно підвищую рівень своїх знань.
Проведено: відкритий виховний захід – конкурс "Кращий за професією", 2014 р.
Участь у виставці НМЦ:
Навчально-методичний посібник «Технологія зберігання плодів і овочів», 2015-2016 н.р.
Навчальна практика «Введення у спеціальність». Робочий зошит для здобувачів освіти спеціальності181 «Харчові технології» (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів) 2020-2021 н.р.
Виступи на сторінках преси:
Стаття «Заняття-тренінг як інтерактивний метод розвитку пізнавальних інтересів здобувачів освіти в закладі фахової передвищої освіти», 2021р.
Проведено:
Відкритий виховний захід «День працівника харчової промисловості», 2019-2020 н.р.
Відкритий виховний захід «День матері», 2020-2021 н.р.