Чередниченко Ірина Сергіївна

Освіта          –   вища, Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2008 – 2012 р.р.

Місце роботи –  ВСП «Бердянський фаховий коледж Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного», з 2011 р.

Посада        –  викладач спецдисциплін

Дисципліни, які викладаються:

 «Мікробіологія зберігання і переробки плодів і овочів»

«Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва»

«Технохімічний контроль виробництва»

«Радіометричний контроль виробництва»

Керівник технологічної та переддипломної практики здобувачів освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»

Волонтерство –  тренер школи лідерства "The Future is Now", з 2012 р.

Грамоти:      Грамота директора ВСП "Бердянський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету", 2013 р.; Почесна грамота ректора Таврійського державного агротехнологічного університету, 2014 р.

Участь у виставці НМЦ – «Конкурс-гра як засіб розвитку пізнавального інтересу студентів», 2013 – 2014 н.р.

Виступи на сторінках преси – стаття «Вплив паротермічної обробки на ферменти та біологічно активні речовини (БАР) при переробці моркви та гарбуза в пюре», 2015 р.

Професійна діяльність у своїй діяльності приділяю особливу увагу професійному вихованню студентів. Використовую у педагогічній діяльності новітні інноваційні технології, форми інтерактивного навчання та застосовую інтегрований підхід до вивчення дисциплін. Займаюсь самоосвітою, постійно підвищую рівень своїх знань.

Проведено:   відкритий виховний захід конкурс  "Кращий за професією", 2014 р.

Участь у виставці НМЦ:

Навчально-методичний  посібник «Технологія зберігання плодів і овочів», 2015-2016 н.р.

Навчальна практика  «Введення у спеціальність». Робочий зошит для здобувачів освіти спеціальності181 «Харчові технології» (Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів) 2020-2021 н.р.

 Виступи на сторінках преси:

Стаття «Заняття-тренінг як інтерактивний метод розвитку пізнавальних інтересів здобувачів освіти в закладі фахової передвищої освіти», 2021р.

Проведено:

Відкритий виховний захід «День працівника харчової промисловості», 2019-2020 н.р.

Відкритий виховний захід «День матері», 2020-2021 н.р.