Агро-Технології
Головна сторінка
Портфоліо викладача
181 Харчові технології
Мікробіологія зберігання і переробки плодів і овочів
Лекції
Методичні вказівки до самостійної роботи
Інструкційні картки до лабораторно-практичних робіт
Методичні вказівки з дисципліни Технологія зберігання плодів і овочів
Радіометричний контроль
Технохімічний контроль виробництва
Лекції
Методичні вказівки до самостійної роботи
Робочий зошит
201 Агрорномія
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва
Лекції
Методичні вказівки до самостійної роботи
Інструкційні картки до лабораторних робіт
Каталог статей
Каталог файлів
Фотоальбоми
Практична підготовка
Інформація про коледж
Методичні вказівки до самостійної роботи Технохімічний контроль виробництва