Агро-Технології
Головна сторінка
Портфоліо викладача
181 Харчові технології
Мікробіологія зберігання і переробки плодів і овочів
Лекції
Методичні вказівки до самостійної роботи
Інструкційні картки до лабораторно-практичних робіт
Методичні вказівки з дисципліни Технологія зберігання плодів і овочів
Радіометричний контроль
Технохімічний контроль виробництва
Лекції
Методичні вказівки до самостійної роботи
Робочий зошит
201 Агрорномія
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва
Лекції
Методичні вказівки до самостійної роботи
Інструкційні картки до лабораторних робіт
Каталог статей
Каталог файлів
Фотоальбоми
Практична підготовка
Інформація про коледж
Головна
»
2021
»
Жовтень
22 Жовтня, П`ятниця
12:10
Екскурсія груп ХТК-3 і ХТВ-3 на міські очисні споруди “Чиста вода”
(0)
12:01
Відкритий виховний захід присвячений Дню Матері
(0)
12:01
Виховний захід присвячений Дню працівника харчової промисловості України
(0)
12:01
Здобувачі освіти спеціальності 181 «Харчові технології» групи ХТК-3 відвідали музей історії міста
(0)
11:52
День здоров’я
(0)
11:52
Захист технологічної практики спеціальності 201 «Агрономія»
(0)
11:52
З ювілеєм, коледже! 95-річчям з дня заснування ВСП «Бердянський коледж ТДАТУ»
(0)
11:44
Вітаю з Днем Вчителя!
(0)
11:33
Фестиваль «Урожай 2019»
(0)