Агро-Технології
Головна сторінка
Портфоліо викладача
181 Харчові технології
Мікробіологія зберігання і переробки плодів і овочів
Лекції
Методичні вказівки до самостійної роботи
Інструкційні картки до лабораторно-практичних робіт
Методичні вказівки з дисципліни Технологія зберігання плодів і овочів
Радіометричний контроль
Технохімічний контроль виробництва
Лекції
Методичні вказівки до самостійної роботи
Робочий зошит
201 Агрорномія
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва
Лекції
Методичні вказівки до самостійної роботи
Інструкційні картки до лабораторних робіт
Каталог статей
Каталог файлів
Фотоальбоми
Практична підготовка
Інформація про коледж
Лекція №1
Лекція №2
Лекція №3
Лекція №4
Лекція №5
Лекція №6