Головна » Архів матеріалів

16 вересня 2021р. здобувачі освіти третього курсу спеціальності 181″Харчові технології” груп ХТК-3 і ХТВ-3 разом з викладачами Нестеровою Ю.В. і Чередниченко І С. здійснили екскурсію на міські очисні споруди “Чиста вода”, з метою закріплення лекційного матеріалу стосовно гігієни питної води та очисних споруд. Здобувачі освіти отримали гарні враження, побачивши всі етапи процесу очищення води.

Переглядів: 198 | Додав: golovankoxa | Дата: 22.10.2021 | Коментарі (0)

18 травня 2021 року цикловою комісією хіміко-технологічних  дисциплін разом зі здобувачами освіти спеціальності 181 «Харчові технології», провели відкритий виховний захід присвячений Дню Матері.
Вступне слово мала голова циклової комісії Юлія Нестерова, яка наголосила про важливість святкування цього свята в знак подяки всім матерям.
Ведучі – Ірина Чередниченко та Юлія Нестерова – нагадали історію виникнення цього свята. Звучали вірші про маму у виконанні викладача Попової О.І. та здобувачів освіти групи ХТК-3 Єгоровою Юлії та Констянтинової Валентини, групи ХТВ-2 Москалець Вікторії та Марченко Альони.
Гарною піснею привітав усіх присутніх керівник гуртка Віталій Люцканов.  Цікавим був конкурс  «Вгадай мелодію», де дві команди змагались у з ... Читати далі »

Переглядів: 230 | Додав: golovankoxa | Дата: 22.10.2021 | Коментарі (0)

21 жовтня 2020 року викладачі комісії хіміко-технологічних дисциплін разом із студентами груп ХТВ і ХТК різних курсів провели зазальноколеджівський виховний захід присвячений Дню працівника харчової промисловості України. На цьому заході здобувачі освіти глибше зрозуміли значення харчової промисловості, дізналися про основні переробні підприємства України.

Переглядів: 199 | Додав: golovankoxa | Дата: 22.10.2021 | Коментарі (0)

Музей історії м. Бердянська – філія Бердянського  краєзнавчого музею. Музей відкрито 17 вересня 2005 року. 
П'ять експозиційних залів музею  охоплюють три періоди розвитку міста. 1-ша та 2-га зала розповідають про виникнення  та становлення Бердянська в ХІХ ст. – на поч. ХХ ст. 3-я зала знайомить відвідувачів з  життям Бердянська в радянський період – громадянська війна, період НЕПу, Голодомор, репресії 30-50-х ХХ ст., розвиток промисловості, забудова міста в 50-80х рр. ХХ ст. та багато іншого. В  4-ій залі висвітлене життя  міста  з 1991 року до  теперішнього часу: культура, спорт,  промисловість, оздоровлення, органи місцевого самоврядування тощо.
Заціка ... Читати далі »

Переглядів: 200 | Додав: golovankoxa | Дата: 22.10.2021 | Коментарі (0)

18 вересня 2020 року відбувся загальноколеджевський захід «День здоров’я», присвячений Дню фізичної культури і спорту. В рамках заходу було проведено 5 конкурсів: естафета,  патріотичнийфлеш-моб, футбол, перетягування канату, танцювальний баттл.
За підсумками всіх конкурсів найбільшу кількість балів і І місце зайняла збірна команда механіко-технологічного відділення, почесне ІІ місце посіла збірна команда економічного відділення.
Команди-переможцібулинагороджені грамотами та солодкими подарунками.

Переглядів: 185 | Додав: golovankoxa | Дата: 22.10.2021 | Коментарі (0)

10.10.2019 відбувся захист технологічної практики в групі А-4, спеціальності 201 «Агрономія». Здобувачі освіти цієї спеціальності здійснюють практичну підготовку з елементами дуального навчання, починаючи з третього курсу на передових фермерських господарствах Бердянська і Бердянського району.
Коледж дбає про якісну практичну підготовку майбутніх фахівців, оскільки бути агрономом – це поклик душі.
Комісія у складі: Кузь О.Г. – завідувача навчально-методичної лабораторії, Білодід Л.І., Чередниченко І.С. – викладачів спецдисциплін, заслухала захист звітів-щоденників та оцінила знання здобувачів освіти позитивними оцінками.

Переглядів: 213 | Додав: golovankoxa | Дата: 22.10.2021 | Коментарі (0)

 03 жовтня 2019 року ВСП «Бердянський коледж ТДАТУ імені Дмитра Моторного» відсвяткував 95-річчя з дня заснування закладу. Дев’яностоп’ятирічну історію коледжу створювали декілька поколінь людей, які у свій час пов’язали долю з освітнім закладом. З великою шаною присутні вітали ветеранів педагогічної праці – творців славної історії коледжу.
95 – це поважний вік для закладу освіти – є що згадати, над чим задуматися та, найголовніше, є чим пишатися. Адже сьогодні це потужний заклад освіти з міцними теоретичними знаннями, практичними навичками, морально-естетичними цінностями. Бажаю нашому авчальному закладу подальшого процвітання, миру та злагоди!


 

Переглядів: 218 | Додав: golovankoxa | Дата: 22.10.2021 | Коментарі (0)

Вітаю з Всесвітнім днем вчителя! Нехай кожен успіх будь-якого з учнів буде гордістю для вашого серця, нехай кожен урок, даний вами, дарує дітям не тільки знання і вміння міркувати, але і віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії та силу прагнення до них. Нехай ваші знання та ентузіазм відбиваються в очах ваших учнів,  а ви завжди залишайтеся для них мудрими і добрими, обізнаними, цікавими і чудовими учителями, на життєвій дорозі яких горять вогні удачі, щастя і любові.
Щиро дякую моїй групі за привітання!

Переглядів: 216 | Додав: golovankoxa | Дата: 22.10.2021 | Коментарі (0)

25 вересня 2019 року в коледжі відбувся Фестиваль «Урожай 2019», присвячений 95-річчю закладу освіти. Окрім святкової програми на заході були підбиті підсумки трьох конкурсів, які проходили протягом всього місяця. 
Перший конкурс:  «Виноградне селфі», у якому всі бажаючі завантажували  свої фото з виноградом до соціальної мережі Instagram з хештегом  #винограднеселфіколеджу95. Здобувачі освіти групи ХТК-2 прийняли активну участь у конкурсах та отримали гарні враження. Спеціальність «Харчові технології перемогла у номінації «Моя професія – моя гордість».
 

Переглядів: 195 | Додав: golovankoxa | Дата: 22.10.2021 | Коментарі (0)

25 грудня 2015 року викладач спецдисциплін ВСП «Бердянський коледж ТДАТУ» Чередниченко І.С. провела відкрите заняття з дисципліни «Технохімічний контроль» для студентів ІІІ курсу спеціальності 5.05170108 «Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів».

Тема заняття: «Дослідження консервів і напівфабрикатів на присутність нітратів та консервантів». Метою заняття було засвоїти та вивчити поняття консервантів та нітратів, визначити шляхи потрапляння їх у консервні продукти та напівфабрикати, а також методи дослідження. Студенти підготували матеріал, який вивчали самостійно та власне доповіді. Впродовж заняття використовувалось мультимедійне супроводження. Лекція, яку давала викладач, доповнювалась ілюстраціями та схемами. Студенти провели аналіз готової продукції на прикладі плодово-ягідних соків таких торгових марок, як &la ... Читати далі »

Переглядів: 750 | Додав: Ирина | Дата: 25.12.2015 | Коментарі (0)

1 2 »