Головна » 2015 » Грудень » 24 » Регіональний тренінг під гаслом «Сьогодні студенти – завтра президенти»
12:50
Регіональний тренінг під гаслом «Сьогодні студенти – завтра президенти»

 26 листопада 2015 року на базі ВСП «Бердянський коледж ТДАТУ» відбулось засідання Регіональної  студентської ради аграрних вищих навчальних закладів Запорізької та Херсонської областей. Присутні були 9 навчальних закладів – студентських рад та заступники директорів з виховної роботи. На засіданні голови студентських рад приймали участь у студентському квесті, тренінгах, круглому столі з проблем екології та охорони навколишнього середовища, заслуховували доповіді на тему «Школа лідерів як інноваційна форма організації студентського самоврядування».

   Регіональний тренінг під гаслом  «Сьогодні студенти – завтра президенти» підготувала та провела викладач спецдисциплін, тренер школи лідерства «The future is neu» Чередниченко Ірина Сергіївна. В ході тренінгу студенти дізнались хто такий лідер, характерні якості, якими він повинен володіти.  Під час виконання індивідуальних та групових завдань отримали навички ефективної комунікації, проявили здібності до виявлення самоідентифікації лідера, здатність викладати матеріал чітко та ясно, розвинули самостійність та творчий підхід до виконання завдань та закріпили відчуття націленості на успіх у майбутньому житті.

 Учасникам Регіональної студентської ради було вручено сертифікати та пам’ятні сувеніри. Бажаємо їм успіхів у подальшому житті та нових звершень!


ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Переглядів: 537 | Додав: Ирина | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
avatar